1 κιλό τεμαχισμένο κουνέλι
1 κιλό κρεμμυδάκια ( του στιφάδου ή τα κανονικά αρκεί να μην είναι
μεγάλα)
2 σκελίδες σκόρδο
1 φύλλο δάφνης
2 μπαστουνάκια κανέλας
1 ποτήρι ελαιόλαδο
1 ποτήρι κρασί
1 ποτήρι ξύδι
2 – 3 ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες (όχι πολτοποιημένες)
αλάτι – πιπέρι
(το ποτήρι ως μονάδα μέτρησης να είναι μικρό προς μέτριο, όχι μεγάλο)

Τοποθετούμε στον πάτο της κατσαρόλας τα κρεμμύδια, από πάνω το κρέας και από πάνω όλα τα υπόλοιπα υλικά.

Βράζουμε για μία ώρα και για την περίπτωση που χρειάζεται επιπλέον βράσιμο, προσθέτουμε επιπλέον κρασί.

9